Podul …

Podul …

Un barbat mergea pe motocicleta sa de-a lungul unei plaje din California. Deodata, cerul se innoreaza deasupra capului sau si, cu o voce tunatoare, Dumnezeu spune : “Pentru ca ai incercat sa-mi fii credincios prin toate mijloacele, iti voi indeplini o dorinta.”

Motociclistul trage pe dreapta, se gandeste o clipa si spune: “Doamne vreau sa construiesti un pod de aici pana in Hawai ca sa-l pot traversa ori de cate ori o sa doresc.”

Dumnezeu ii replica: “Dorinta ta este materiala, gandeste-te la imensele provocari pentru asa tip de initiativa; suportii necesari pentru a atinge fundul Pacificului si cimentul si otelul necesar! Il pot face, dar imi este greu sa-mi justific dorinta ta pentru o chestie lumeasca…Gandeste-te un pic mai mult la o dorinta care ar putea sa ajute omenirea intr-un fel …”

Motociclistul putin rusinat s-a gandit indelung de aceasta data. In final el spune: “Doamne imi doresc ca eu, si toti barbatii din lume, sa putem intelege femeile; vreau sa stiu ce simte ea in suflet, ce gandeste atunci cand ma “trateaza” cu raceala, de ce plange, ce vrea sa zica cand spune ” nu am nimic”, de ce trosneste si pocneste cand vreu sa o ajut si nu in ultimul rand cum as putea sa o fac intradevar fericita !!!!

La care Dumnezeu ii replica:

“Cate benzi pe sens vrei pentru podul ala, doua sau patru ?”

O povestioara care mi s-a parut interesanta, desi nu cred ca vreodata barbatii vor intelege femeile in totalitate sau viceversa. Dar … se pot face multe din acest punct de vedere, atata timp cat cei implicati sunt dispusi sa faca ceva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s